- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τη ζωή του έχασε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας πυροσβέστης κατά τη διάρκεια επιχείρησης για την κατάσβεση πυρκαγιάς στη Bιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του 45χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια.
Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στις 14.50. Συνάδελφοί του είδαν τον άτυχο πυροσβέστη να παραπατάει. Μόλις τον πλησίασαν για να δουν τι συμβαίνει, εκείνος κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους. Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο πυροσβέστης δεν είχε σφυγμό. Μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένας ακόμη άνθρωπος, ηλικίας 45 ετών, μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.
Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά που ξέσπασε στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, καίει ξερά χόρτα και σκουπίδια, ενώ επεκτάθηκε σε παρακείμενο χώρο εργοστασίου. Στο σημείο επιχειρούν 19 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
Με πληροφορίες από thestival.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.