Στάση εργασίας των τραυματιοφορέων αύριο Παρασκευή και συγκέντρωση στο υπ. Υγείας
Η ΠΟΕΔΗΝ στηρίζει τη στάση εργασίας που κήρυξε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τραυματιοφορέων
Στηρίζει τη στάση εργασίας που κήρυξε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τραυματιοφορέων για την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου μεταξύ 10.00 π.μ. και 3.00 μ.μ.., η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).
Η Ομοσπονδία καλεί σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 12:30 «όλους τους εργαζόμενους στους οποίους οι διοικήσεις με αυθαίρετη ερμηνεία αρνούνται τη χορήγηση της ειδικής άδειας παρότι δικαιούχοι (παρακευαστές, Κέντρα Υγείας, Τμήματα Εφημερίας κ.ά.)».
Η Ομοσπονδία αναφέρει ότι «επανειλημμένως ζήτησε από τον υπουργό Υγείας την έκδοση ερμηνευτικής εγκυκλίου για διευκρινίσεις σχετικά με τους δικαιούχους συναδέλφους της ειδικής άδειας των 10 ημερών κατ' έτος. Η έκδοση της εγκυκλίου καθυστερεί και οι διοικήσεις των νοσοκομείων κάνουν αυθαίρετες ερμηνείες στο πλαίσιο περιορισμού των δικαιούχων για να κρύψουν τις ελλείψεις προσωπικού».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η κυνική απάντηση σε όσους τον προέτρεψαν να «κατεβάσει» το βίντεο
Η πρόταση θα συζητηθεί την Τετάρτη στη πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών.
Το πόρισμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση των υποδομών
Για τη Δημοκρατία στο Ιράν!
Εκτροπές, άρσεις και απαγορεύσεις κυκλοφορίας λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων σε βασικούς άξονες
225 νικητές της δεύτερης κατηγορίας κέρδισαν από 100.000 ευρώ
Η εκδήλωση εντάσσεται στον πρώτο κύκλο δημόσιων συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα – Συζητήσεις στο Ωδείο Αθηνών»
Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
Η αντιπροσωπεία των αγροτών είναι 25μελής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στους κατηγορούμενους το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά τη πράξη
Πώς σώθηκαν όλα τα παιδιά του χωριού - Πού οφείλεται το φαινόμενο
«Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας οδηγήσει στον βούρκο του» - Πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.