Ελλαδα

Συνέλαβαν ειδικό φρουρό για κακοποίηση γυναίκας

Τέθηκε σε διαθεσιμότητα, διατάχθηκε ΕΔΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51089-104566.jpg

Συνελήφθη από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ 30χρονος Ειδικός Φρουρός, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής. Σε βάρος του ειδικού φρουρού σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών, παράνομη κατακράτηση, παράνομη βία, απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη οπλοκατοχή.

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης Ελληνίδας σύμφωνα με την οποία ο 30χρονος, την απείλησε και άσκησε σε βάρος της σωματική βία. Στη συνέχεια, την μετέφερε στην οικία του, όπου την κατακράτησε παρά τη θέλησή της μέχρι το μεσημέρι της ιδίας ημέρας, ασκώντας και πάλι σωματική βία, ενώ έσπασε το κινητό της, το οποίο είχε αποσπάσει νωρίτερα από την κατοχή της, για να το ερευνήσει.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, από τον περασμένο Ιούλιο, ο 30χρονος είχε χειροδικήσει επανειλημμένα σε βάρος της 22χρονης, ενώ απειλούσε συστηματικά τη σωματική ακεραιότητα της ίδιας και συγγενικού της προσώπου, προκαλούσε διάφορες φθορές σε πράγματα της και στα τέλη του Σεπτεμβρίου την είχε κατακρατήσει και πάλι παράνομα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκε μεταξύ άλλων ξιφίδιο, με μήκος λάμας 25 εκ., το οποίο έφερε έμβλημα με σβάστικα

Παράλληλα, από τον έλεγχο των δηλώσεων της περιουσιακής του κατάστασης, προέκυψε ότι κατά τα έτη 2009, 2010, 2011 και 2012 είχε υποβάλλει ελλιπείς δηλώσεις.

Γ.Τ.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ