Κακοκαιρία: Πού έριξε τις περισσότερες βροχές
Σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Καταιγίδες και χιόνια στα κεντρικά και νότια της χώρας έχει φέρει το βαρομετρικό χαμηλό που επηρεάζει την Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο.
Σύμφωνα με την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η Ζαχάρω στην Ηλεία δέχτηκε τη μεγαλύτερη ποσότητα βροχής την Παρασκευή (46 χιλιοστά νερού), ενώ ακολούθησε η Ικαρία (40 mm) και η Αλαγονία Μεσσηνίας (37 mm).
Πώς θα εξελιχθούν τα καιρικά φαινόμενα
Έως το βράδυ του Σαββάτου αναμένονται βροχοπτώσεις στη νότια Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, το Αιγαίο και το Νότιο Ιόνιο.
Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Πελοπόννησο καθώς και στο Αιγαίο, το Νότιο Ιόνιο και τις παράκτιες περιοχές. Χιόνια αναμένονται στα ορεινά της νότιας, στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής ηπειρωτικής χώρας, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής Στερεάς και Θεσσαλίας.
Τα φαινόμενα θα περιοριστούν από το βράδυ του Σαββάτου έως το πρωί της Κυριακής κατά κύριο λόγο στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο, και ενδέχεται να είναι ισχυρά κατά τόπους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη, στον Άγιο Νικόλαο, στον Πειραιά
Τα χαρακτηριστικά που το ανέδειξαν κορυφαίο μπισκότο
Το προφίλ των υποψηφίων και οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων
Τα κοινά χαρακτηριστικά των επιθέσεων - Τι ανέφερε η εισαγγελέας στην αγόρευσή της
Οι ανακοινώσεις των σωματείων
Οι έρευνες των ενώσεων κι η πραγματικότητα της αγοράς των Χριστουγέννων
Τα ΚΤΕΛ ως ζωτικός συμβολισμός μίας κινούμενης ζωής
Στο πλευρό τους το μπλόκο της Νίκαιας
Οι χάρτες που δημοσίευσε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης
Ενισχύονται τα μπλόκα μετά το «όχι» στην κυβέρνηση
Οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.