- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιατρός που περιέθαλψε ταξιτζή κι ηθοποιό: Ο οδηγός άλλαξε τακτική (video)
«Πεθαίνει το παιδί, θα σας σκοτώσω όλους αν δεν τον σώσετε»
Κενά έχει, σύμφωνα με τον γιατρό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Νίκο Κουδούνη, η κατάθεση του οδηγού ταξί που κατήγγειλε τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά για βιασμό.
Ο κ. Κουδούνης ήταν ο γιατρός που εξέτασε τους δύο άνδρες το μοιραίο βράδυ και μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως αρχικά ο ταξιτζής φώναζε στο νοσοκομείο για τον ηθοποιό: «Πεθαίνει το παιδί, θα σας σκοτώσω όλους αν δεν τον σώσετε», αλλά στη συνέχεια άλλαξε τακτική κι ήθελε να επιτεθεί στον ηθοποιό.
«Ο ταξιτζής άλλαξε μετά τακτική και έλεγε “δεν νιώθω τα πόδια μου, τα χέρια μου”. Ο οδηγός ταξί έλεγε “τι μου έκανες, ρε αλήτη;”» υποστήριξε ο γιατρός. Εκείνη τη στιγμή, όπως αφηγήθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο γιατρός ειδοποίησε τους συναδέλφους του να επέμβουν καθώς είδε τον ταξιτζή να είναι σε φάση να επιτεθεί στον ηθοποιό: «Φοβήθηκα μην πάει να τον λιντσάρει».
«Η κατάσταση», αφηγήθηκε, «είχε ξεφύγει και ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Ήρθε σε δέκα λεπτά, καθώς κατάλαβαν την κρισιμότητα της κατάστασης. Από τη στιγμή που ήρθε η Αστυνομία, φόρεσαν γάντια και προχώρησαν σε προσωπικό έλεγχο του συνοδηγού. Εκείνος δεν ήθελε να βγει έξω και τελικά, σιγά-σιγά τον έβγαλαν από το ασθενοφόρο. Ο οδηγός ταξί πάλι θέλησε να του επιτεθεί και χρησιμοποιούσε φράσεις όπως θα σε σκοτώσω».
«Από το καρδιογράφημα που του κάναμε, δεν ανησυχήσαμε. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσαμε με κάποιον από τον κύκλο του. Εντελώς τυχαία, πήρε τηλέφωνο, στο κινητό του ταξιτζή, ένας φίλος προσωπικός και του είπαμε να έρθει στο νοσοκομείο. Πέρασε πολλή ώρα για να συνέλθει. Αλλά όταν έγινε αυτό, δεν ήθελε να μείνει στο νοσοκομείο», είπε ο Νίκος Κουδούνης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα 118 χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλα για χρήση
Στην περιοχή επιχειρούν 8 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η αφιέρωση και η οικογενειακή φωτογραφία
Από το 2007 έως σήμερα
Λόγω των τελικών εργασιών για την επέκταση Καλαμαριάς - Αναλυτικά τα δρομολόγια
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Με κιθάρες και κλαρίνα το τελευταίο «αντίο»
Ένταση και ξύλο στον προαύλιο χώρο
Κάθε Αύγουστο καιγόμαστε, κάθε χειμώνα ξεχνάμε
Δείτε εικόνες από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Μεγάλη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας για ελεύθερα πεζοδρόμια
Γιατί θεωρείται «αόρατος ρυθμιστής του ελληνικού καλοκαιριού»
Οι πυροσβέστες απέτρεψαν τα χειρότερα
Καρέ καρέ η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός στον ΕΟΔΥ - Οι «επικίνδυνες» περιοχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.