- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ραγίζει καρδιές η οικογένεια του 15χρονου Χρήστου που σκοτώθηκε μαζί με τους φίλους του στην Κυπαρισσία
Ο παππούς του αδικοχαμένου Χρήστου, πριν από μία δεκαετία είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στο ίδιο σημείο
Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές είπαν το τελευταίο στον 15χρονο Χρήστο, που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στην Κυπαρισσία.
Τραγική φιγούρα η μητέρα του Νίκου η οποία εργαζόταν στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε η σορός του παιδιού της. Η ίδια είχε ενημερωθεί για το τροχαίο δυστύχημα ωστόσο δεν πίστευε ότι ένα από τα θύματα θα μπορούσε να είναι ο μόλις 15 ετών γιος της.
Ο παππούς του αδικοχαμένου Χρήστου, πριν από μία δεκαετία είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στο ίδιο σημείο που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή και ο εγγονός του, όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Μαζί σου".
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή ανακοίνωσε τη δωρεάν παραχώρηση των κενοτάφων και το δικαίωμα χρήσης αυτών πέραν της τριετίας για την ταφή των ανήλικων μαθητών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα με σοβαρά προβλήματα υγείας
Πώς θα είναι ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Διακοπή δρομολογίων από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό έως την Καλαμαριά - Αυξημένη κίνηση στα λεωφορεία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρει η εταιρεία
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τέσσερις μαθητές
Τι προβλέπει η υπουργική απόφαση
Σε τέσσερις επιχειρήσεις του Λιμενικού
Μεγάλη επιχείρηση της Ακτοφυλακής και της Πολεμικής Αεροπορίας 72 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά του νησιού
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.