Ελλαδα

Απίστευτη καταγγελία από υπάλληλο στη Λάρισα: Με απέλυσαν επειδή ήμουν χωρισμένη με 2 παιδιά

Καταγγέλλει bullying επειδή είχε παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
xwrismeni.jpg
© Facebook.com

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε μέσω Facebook η Κωνσταντίνα Μπάρδα. Σύμφωνα με αυτή, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση μέσα σε λίγες ημέρες έπειτα από ανελέητο bullying από τον προϊστάμενό της επειδή ήταν μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη και χωρισμένη δύο φορές.

Σε επικοινωνία της με το Πρώτο Θέμα, περιέγραψε πώς είχαν τα πράγματα στο κατάστημα λιανικής πώλησης ρούχων μεγάλης αλυσίδας στη Λάρισα όπου κλήθηκε να εργαστεί. Από την πρώτη κιόλας ημέρα, στις αρχές του μήνα, κατά την πρόσληψή της, ο προϊστάμενός της προχώρησε σε ερωτήσεις προσωπικού περιεχομένου, άσχετες με την εργασία. Η καταγγέλλουσα τον ενημέρωσε για την οικογενειακή της κατάσταση και τότε το σχόλιο του προϊσταμένου ήταν: «Αν μάθουν οι άλλες κοπέλες στη δουλειά ότι έχεις παντρευτεί δύο φορές, θα λένε διάφορα για εσένα».

Από την πρώτη ώρα που ξεκίνησε να δουλεύει, άρχισαν και οι παρατηρήσεις, όπως υποστηρίζει. «Μου έκανε παρατηρήσεις ότι “πετάγομαι”, να μην μιλάω και γενικά δεχόμουν bullying χωρίς να έχω κάνει κάτι» λέει στο Πρώτο Θέμα. Η υπάλληλος δεν πρόλαβε να κλείσει ούτε δύο ημέρες στη δουλειά. «Την επόμενη μέρα μου έκανε και πάλι παρατηρήσεις, φτάνοντας στο σημείο να με προσβάλλει, λέγοντάς μου “λες μ...κίες” και “τίμα τα χρήματα που σου δίνουν”. Τον ρώτησα αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου, αλλά δεν είχε να μου πει κάτι συγκεκριμένο. Του πρότεινα, ότι επειδή είμαστε και οι δύο φορτισμένοι, μήπως να πάρω το ρεπό μου και να πάω σπίτι μου σήμερα και πήρα την τσάντα μου και έφυγα. Έπειτα από λίγο μου τηλεφώνησαν από την εταιρεία και μου ζήτησαν να πάω να υπογράψω την παραίτησή μου» ισχυρίζεται η Κωνσταντίνα Μπάρδα.

Όπως πιστεύει η ίδια, η αιτία αυτής της συμπεριφοράς,  που δέχθηκε, ήταν το γεγονός ότι έχει παντρευτεί δύο φορές. Κάτι που της είχε πει και ο προϊστάμενός της ότι θα της δημιουργήσει πρόβλημα. Δεν περίμενε όμως ότι αυτό θα συμβεί από τον ίδιο, όπως λέει. «Με τις άλλες κοπέλες δεν είχα πρόβλημα. Όταν πήγα να υπογράψω την παραίτησή μου, η κοπέλα στο γραφείο προσωπικού έκλαιγε. Όπως έμαθα, η πληροφορία ότι είχα παντρευτεί δύο φορές στη ζωή μου, είχε κυκλοφορήσει γενικώς στην εταιρεία» λέει η ίδια.


medchen1.png

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ