- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Επίθεση Ρομά σε αστυνομικούς: Δεν λειτουργούσε ο ασύρματος για να καλέσουν ενισχύσεις
Τι καταγγέλλει ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών
Στην επίθεση που δέχθηκαν χθες βράδυ δύο αστυνομικοί, στην περιοχή του Ρέντη, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου έξω από καταυλισμό Ρομά αναφέρθηκε, μιλώντας στον ANT1, ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.
Οι δυο αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για να το ελέγξουν, στην συμβολή των οδών Πειραιώς και Κηφισού, έξω από καταυλισμό Ρομά.
Ο ένας εκ των επιβαινόντων αναγνώρισε τον ένα αστυνομικό, ο οποίος στο παρελθόν τον είχε συλλάβει και τον είχε οδηγήσει στη φυλακή. Τότε του επιτέθηκε και σε βοήθεια του έφτασαν και Ρομά από τον καταυλισμό, οι οποίοι επιτέθηκαν με κομμάτια από μάρμαρο στους δυο αστυνομικούς και τους τραυμάτισαν.
Αίσθηση προκάλεσε επίσης η αποκάλυψη του κ. Μαυροειδάκου, ότι δεν λειτουργούσε ο ασύρματος του περιπολικού για να καλέσουν ενισχύσεις οι αστυνομικοί και τελικά ο ένας από αυτούς κατάφερε να επικοινωνήσει με το κέντρο μόνο μέσω κινητού.
Σημείωσε τέλος πως οι αστυνομικοί «γλίτωσαν χάρη στην εκπαίδευσή τους και την ψυχραιμία τους».
Πηγή: ant1news.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.