- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός εισέβαλε στο προαύλιο της Βουλής, ύστερα από καταδίωξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τη μία τη νύχτα όταν οι υπάλληλοι των διοδίων της Αττικής Οδού στην έξοδο Αμαρουσίου ειδοποίησαν την Τροχαία ενημερώνοντας ότι ένας οδηγός δημιουργεί προβλήματα.
Η Τροχαία έσπευσε άμεσα στο σημείο αλλά ο 59χρονος οδηγός αρνήθηκε να συνεργαστεί και να υποβληθεί στον προβλεπόμενο έλεγχο, αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη, η οποία κατέληξε στο Σύνταγμα, όταν ο μεθυσμένος οδηγός κινούμενος επί της Βασιλίσσης Σοφίας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κατέληξε στο προαύλιο της Βουλής, εισβάλλοντας από την πλαϊνή είσοδο.
Ο οδηγός συνελήφθη και κρατείται στο Α.Τ Συντάγματος ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν έσπασε τις ράμπες ή αυτές ήταν σηκωμένες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
Φωτογραφίες και βίντεο στρατιωτικών εγκαταστάσεων, τα έστελνε σε 10 παραλήπτες Πολωνίας
Αγρότες διαμαρτύρονται για τη διαχείριση της ζωονόσου
Μέχρι πότε θα βρίσκονται στους δρόμους οι οδηγοί
H διαδικασία θα παραμείνει ανοιχτή έως και τις 26 Μαρτίου 2026
Πρόκειται για εξαιρετικά μεταδοτικό ιογενές νόσημα και προσβάλει βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίρους, καθώς και ορισμένα άγρια είδη
Ποια ημέρα θα γίνουν τα τελευταία μαθήματα
Οδηγίες και προθεσμία εγγραφών 2026-2027
Ισόβια και 2 έτη χωρίς ελαφρυντικά στον 22χρονο - Ποινή 30 μηνών στον εξάδελφο
Τι καιρό θα κάνει μέχρι το Σάββατο
Εκδικάζεται η υπόθεση της 23χρονης συνεπιβάτιδας για το τροχαίο του Νοεμβρίου 2022
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τον βρήκε ο αδελφός του που τον αναζητούσε
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.