Ελλαδα

Δίωξη για αιμομιξία, βιασμό και αποπλάνηση στον 37χρονο πατέρα που τον κατήγγειλαν οι κόρες του

Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα και πήρε προθεσμία για απολογία στον ανακριτή Θεσσαλονίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
child1-abuse.jpg

Δίωξη για αιμομιξία, κατάχρηση σε ασέλγεια, βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου ασκήθηκε σε βάρος του 37χρονου που καταγγέλθηκε από την 13χρονη κόρη του για ασέλγεια σε βάρος της. Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά τυχόν άλλες περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος παιδιών με δράστη τον 37χρονο. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 37χρονος καταγγέλθηκε και από την 15χρονη κόρη, ενώ άγνωστο παραμένει πώς κατάφερε αυτός ο πατέρας να πάρει την επιμέλεια των παιδιών και όχι η μητέρα τους.

Ο 37χρονος, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη, αντιμετωπίζει  σημαντικά προβλήματα όρασης. Ο συλληφθείς αρνείται όσα υποστήριξε η κόρη του και κατέθεσε στους αστυνομικούς πως η 13χρονη το έκανε επειδή την περιόρισε στις εξόδους της, ενώ η υπόθεση εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία την καταγγελία έκανε η 13χρονη κόρη του, που πήγε στο τμήμα το Σάββατο συνοδευόμενη από την 15χρονη αδερφή της. Υποστήριξε ότι ο πατέρας της ασέλγησε πάνω της. Τα όσα είπε η 13χρονη ενισχύθηκαν και από την 15χρονη η οποία είπε πως και η ίδια δέχτηκε ερωτικές «επιθέσεις» από τον πατέρα της στο παρελθόν. Ακόμη ανέφεραν ότι διαρκώς πέφτουν θύματα λεκτικής και σωματικής βίας, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία.
 

Ωστόσο, η υπόθεση είναι περίπλοκη, καθώς από την εξέταση της 13χρονης στον ιατροδικαστή τα ευρήματα πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν επιβεβαιώνουν εργαστηριακά την καταγγελλόμενη ασέλγεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν συνέβη. Από την άλλη, η 15χρονη κόρη του 37χρονου στο παρελθόν, πηγές ανέφεραν ότι είχε καταγγείλει και εκείνη τον πατέρα της, όμως στη συνέχεια απέσυρε την καταγγελία λέγοντας πως ήταν ψεύτικη.

Οι δύο ανήλικες μένουν μόνες με τον πατέρα τους, ο οποίος έχει χωρίσει με τη σύζυγό του και πήρε και την επιμέλεια ανατροφής των παιδιών του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ