- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Υπόθεση - σοκ στην Κρήτη: Εμπιστεύτηκαν το παιδί τους σε φίλο κι εκείνος το βίαζε κατ’ εξακολούθηση
Πρόκειται για ένα κοριτσάκι 11,5 ετών
Ηρακλειώτης κατηγορείται ότι καταχράστηκε με τον πιο φρικτό τρόπο την εμπιστοσύνη που έδειχνε προς το πρόσωπο του φιλικό του ζευγάρι, το οποίο συχνά εμπιστευόταν στα χέρια του το κοριτσάκι τους για να πάνε μία βόλτα παρέα με τον σκύλο του είτε στην θάλασσα. Πρόκειται για μία ακόμα υπόθεση παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία παίρνει το δρόμο του ακροατηρίου.
Ο 49χρονος κατηγορούμενος, πατέρας μικρών παιδιών, φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση το μόλις 11,5 ετών κοριτσάκι των φίλων του. Τα όσα περιγράφονται στο παραπεμπτικό βούλευμα είναι ανατριχιαστικά.
Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε ξεγελάσει τους πάντες με το προσωπείο του στοργικού ανθρώπου, όμως τα κίνητρα του και η αγάπη που έδειχνε στο κοριτσάκι μόνο άδολη δεν ήταν, όπως του αποδίδεται.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.