- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Γ. Σάρλης ο νέος γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης
Αποχωρεί πλέον ο Δημήτρης Παπασπύρου, ο οποίος ήταν επιλογή του τέως υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή
Τη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης αναλαμβάνει εκ νέου ο Γιώργος Σάρλης, ενώ από τη θέση του γενικού γραμματέα αποχωρεί πλέον ο Δημήτρης Παπασπύρου, ο οποίος ήταν επιλογή του τέως υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή.
Ο κ. Σάρλης ήταν στο υπουργείο Δικαιοσύνης από τον Μάρτιο του 2015, σε ρόλο ειδικού συμβούλου, για να τοποθετηθεί στη συνέχεια γενικός γραμματέας επί θητείας Νίκου Παρασκευόπουλου. Είχε υποβάλει την παραίτησή του από το υπουργείο Δικαιοσύνης τον Νοέμβριο του 2017, επί θητείας Σταύρου Κοντονή.
Στο μεσοδιάστημα, ο κ. Σάρλης ήταν ειδικός συνεργάτης της γενικής επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης Μαρίας Παπασπύρου, θέση από την οποία παραιτήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ο 37χρονος κ. Σάρλης, έχει κάνει νομικές σπουδές, ενώ διαθέτει και μεταπτυχιακό τίτλο στο Ποινικό Δίκαιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από κλήση στο 112
Στο σημείο επιχείρησαν 78 πυροσβέστες με 30 οχήματα,
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Οι συμβουλές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς κινητοποιήθηκαν 28 πυροσβέστες
Πότε υποχωρούν τα 40άρια
Εστάλη μήνυμα από το 112
Σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα
Από σήμερα η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας
Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα εν μέσω Θερινών Εκπτώσεων
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο πρώτος μίνι καύσωνας του καλοκαιριού είναι εδώ
Οι πρώτες άνω των 40°C για την περίοδο 2011-2026
«Είναι φορές που γονείς σαν και εμάς συχνά προσπαθούν να ισορροπήσουν σε μια τραμπάλα, μεταξύ του δεν σου κόβω τα φτερά και του δεν θα γίνω ανεύθυνος, για την ασφάλεια σου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.