Ελλαδα

Ατύχημα - σοκ στη Νάξο: Μηχανή του κιμά έλιωσε το χέρι 17χρονης

Η νεαρή μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ekab.jpg
© ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI/ΑΡΧΕΙΟΥ

Σοκ προκαλεί το ατύχημα που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στη Νάξο όταν το αριστερό χέρι 17χρονης εγκλωβίστηκε στη μηχανή του κιμά κρεοπωλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr η 17χρονη εργάζονταν στο κρεοπωλείο της οικογένειάς της και περίπου στις 9:00 το βράδυ απασχολούνταν στην κιμαδομηχανή ώσπου έγινε το ατύχημα.

Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο και μετέφερε την 17χρονη μαζί με το μηχάνημα του κρεοπωλείου στο νοσοκομείο του νησιού. Οι γιατροί δεν ήταν δυνατόν να απεγκλωβίσουν το άκρο της νεαρής από τη μηχανή του κιμά και κλήθηκε η πυροσβεστική που επιχείρησε με 2 οχήματα και 8 πυροσβέστες οι οποίοι με τον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουν έκοψαν το μηχάνημα του κρεοπωλείου και απεγκλώβισαν το άκρο της 17χρονης. 

Περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα η 17χρονη διακομίστηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας.

«Το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Ήταν αποτρόπαιο... Στο νοσοκομείο που σήμανε συναγερμός κυριαρχούσε μια παγωμάρα για το περιστατικό και στο θέαμα και ο πιο σκληρός λύγιζε... Είναι από τα περιστατικά που δεν θέλεις να βλέπεις ποτέ» σημειώνει αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού στο naxostimes.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ