- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σφοδρή βροχόπτωση στην Αττική: Διακοπές ρεύματος και πλημμυρισμένοι δρόμοι (video)
Πολλές κλήσεις για απάντληση υδάτων στην Πυροσβεστική - Εκκενώθηκαν σταθμοί του μετρό
Ισχυρή καταιγίδα ξέσπασε λίγο μετά τις 13.30 στον νομό Αττικής. Τα φαινόμενα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ αγωνία υπάρχει για την εξέλιξή τους στις πυρόπληκτες περιοχές, όπου οι κάτοικοι έχουν ήδη ταλαιπωρηθεί και συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης.
Ήδη έχουν αναφερθεί και τα πρώτα προβλήματα με διακοπές ρεύματος στο Καματερό, τον Κόκκινο Μύλο, το Ψυχικό, την περιοχή γύρω από το Γηροκομείο Αθηνών, το Κεφαλάρι Κηφισιάς και το Μαρούσι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως σε πολλές περιοχές του Νομού πραγματικά η ένταση των καταιγίδων είναι εξαιρετικά δυνατή.
Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από 300 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων. Οι κλήσεις έχουν γίνει από Αθήνα, Φιλοθέη-Ψυχικό, Φιλαδέλφεια, Χαλκηδόνα, Κηφισιά, Μαρούσι και Γαλάτσι.
Πραγματοποιήθηκαν 10 επιχειρήσεις απεγκλωβισμού οδηγών από τα οχήματά τους σε Αχαρνών, Πατήσια, Νέα Ιωνία, Φιλαδέλφεια.
Νωρίτερα, επικράτησε μποτιλιάρισμα επικρατεί στην Κηφισίας, στο ρεύμα ανόδου από Νέο Ψυχικό και μετά, ενώ κλειστή είναι η Αγίου Αθανασίου στο Μαρούσι, όπως επίσης και η Πειραιώς, από την Χαμοστέρνας μέχρι την Πέτρου Ράλλη και στα δύο ρεύματα, η Μεσογείων από το νοσοκομείο Σωτηρία μέχρι την Βασιλίσης Σοφίας, επίσης στα δύο ρεύματα, η Μιχαλακοπούλου, από τον Πύργο των Αθηνών προς την Μεσογείων και η Καυκατζόγλου κοντά στην Αχαρνών.
Από τους παραπάνω δρόμους άνοιξαν όλοι. Με μεγαλύτερη καθυστέρηση δόθηκε στην κυκλοφορία η λεωφόρος Μεσογείων που είχε κλείσει ύψος της υπόγειας γέγυρας στην Κατεχάκη.
Έχει εκκενωθεί ο σταθμός στο Νομισματοκοπείο, καθώς έμεινε χωρίς φωτισμό μετά από αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος. Κλειστός είναι ο σταθμός στην Πάνορμου καθώς πέφτει μεγάλη ποσότητα νερού στις δύο αποβάθρες.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.