- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για τη σύγκρουση ελληνικού αλιευτικού με τουρκικό σκάφος στη Σύμη. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου.
Ειδικότερα, το Λιμεναρχείο Σύμης, ενημερώθηκε ότι το μικρό αλιευτικό σκάφος «ΤΑΣΟΣ» βουλιάζει στην είσοδο του λιμένα του νησιού.
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε στέλεχος της οικείας λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή φουσκωτού σκάφους καθώς και περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Ο μοναδικός επιβαίνων του αλιευτικού, 72 ετών, διασώθηκε και επιβιβάστηκε σε ιστιοφόρο σκάφος.
Το ημιβυθισμένο «ΤΑΣΟΣ» ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια από φουσκωτό σκάφος στις ακτές, ενώ ο 72χρονος διακομίστηκε στο Πολυδύναμο Ιατρείο Σύμης, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.
Όπως διαπιστώθηκε, το ανωτέρω αλιευτικό συγκρούστηκε με το σκάφος «CAKIR YILDIZ» σημαίας Τουρκίας, το οποίο δεν υπέστη υλικές ζημιές, παρά μόνο μικρές εκδορές χρώματος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι προβλέπει η νομοθεσία για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και ποιους αφορά
Αγρότες έχουν εισβάλει στoν αεροδιάδρομο
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.