- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κιλκίς: Σοβαρά τραυματίες έγκυος μητέρα και κόρη σε τροχαίο (video)
Μεταφέρονται στο «Παπαγεωργίου»
Σοβαρά τραυματισμένες λόγω τροχαίου διακομίστηκαν από το νοσοκομείο του Κιλκίς στο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη μια 30χρονη έγκυος και η εννιάχρονη κόρη της. Και οι δύο τραυματίστηκαν το πρωί, όταν το ΙΧ που οδηγούσε η γυναίκα, στο οποίο επέβαινε και η κόρη της, για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας και ανετράπη στο 5ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Άνω Ποταμιάς - Κιλκίς.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου Κιλκίς, Θεόδωρος Ρεβενάκης, η 30χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, οξεία υποαραχνοειδή αιμορραγία και πνευμοθώρακα δεξιά. Αφού έγιναν οι εξετάσεις και η αξονική στο νοσοκομείο του Κιλκίς, η γυναίκα, έγκυος 30 εβδομάδων, διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Παπαγεωργίου μετά από συνεννόηση με νευροχειρουργικό και με το μαιευτικό του νοσοκομείου αυτού.
Οι εξετάσεις που έγιναν στο νοσοκομείο του Κιλκίς έδειξαν ότι το έμβρυο είναι ζωντανό. Οσον αφορά το 9χρονο κορίτσι, ο κ.Ρεβενάκης, ανέφερε ότι υπέστη ανοιχτό κάταγμα αριστερού βραχίονα στο άνω τριτημόριο με παρεκτόπιση και ότι πιθανόν να υπάρχει τρώση της μασχαλιαίας αρτηρίας.
«Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις και σε αξονική , έγινε ορθοπαιδική εκτίμηση και εξωτερική οστεοσύνθεση άνω άκρου. Διακομίστηκε και αυτή στο Παπαγεωργίου κατόπιν συνεννόησης με το αγγειοχειρουργικό και το παιδοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου αυτού» πρόσθεσε ο κ. Ρεβενάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.