- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνεχίζεται η δίκη για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας, που την «πότισαν» με αλκοόλ και μετά τη βίασαν
Ξυπνούν μνήμες
Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης στα Χανιά συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα η δίκη της υπόθεσης του θανάτου της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη η οποία κατέληξε τον Απρίλιο του 2011 στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου έπειτα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Σε προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου κατέθεσαν οι μάρτυρες κατηγορίας, ανάμεσά τους και ο ιατροδικαστής που είχε εξετάσει τότε την άτυχη γυναίκα.
Παράλληλα, κατέθεσαν σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα οι γονείς της κοπέλας. Η μητέρας της κλαίγοντας διηγήθηκε στην έδρα τα δραματικά γεγονότα των τελευταίων ωρών της κόρης της αλλά και τον κλονισμό που υπέστη όταν αντίκρισε το παιδί της στο νοσοκομείο. «Όταν την είδα δεν την γνώρισα. Το κεφάλι της ήταν πρησμένο, σαν υδροκέφαλο» είχε καταθέσει μεταξύ άλλων.
Στο εδώλιο δύο γιατροί
Σημειώνεται ότι κατηγορούμενοι στην παρούσα δίκη είναι και δύο ειδικευόμενοι τότε γιατροί του νοσοκομείου Ρεθύμνου, οι οποίοι πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε φυλάκιση 30 μηνών για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Στο πλευρό των συναδέλφων τους βρίσκεται σύσσωμη η ιατρική κοινότητα της δυτικής Κρήτης ενώ τα δικαστικά τους έξοδα έχει αναλάβει το νοσοκομείο Ρεθύμνου με απόφαση της διοίκησής του.
Πηγή: cretapost.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.