- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Μητέρα της 22χρονης: Η κόρη μου είχε παχύνει αλλά δεν είχα καταλάβει ότι ήταν έγκυος
Η γιαγιά ήταν αυτή που βρήκε το βρέφος στον ακάλυπτο
Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με το νεκρό βρέφος που πετάχτηκε από την 22χρονη μητέρα του στον ακάλυπτο πολυκατοικίας αμέσως μετά τη γέννησή του και αφέθηκε στην τύχη του μέχρι που κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 22χρονης, Α. Αλεξιάδη, η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που βρήκε το μωρό νεκρό και ειδοποίησε την αστυνομία.
Μάλιστα όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, βοήθησε όσο μπορούσε στις έρευνες και όταν το τμήμα ανθρωποκτονιών της είπε ότι η κόρη της είναι εκείνο που πέταξε το μωρό αμέσως μετά τη γέννησή του τότε, όπως είπε η ίδια, μπόρεσε να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ και να κατανοήσει τι ακριβώς είχε συμβεί.
«Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Η κόρη μου είχε παχύνει λίγο αλλά συνήθιζε να φοράει φαρδιά ρούχα. Την Παρασκευή είχα πάει σε μια δουλειά και η κόρη μου είχε μείνει σπίτι. Όταν γύρισα την βρήκα ξαπλωμένη. Εκείνη τη μέρα είχα διακρίνει κάποιες κηλίδες αίματος στο μπάνιο και την ρώτησα τι είχε συμβεί. Μου απάντησε πως ήταν αδιάθετη. Και την επόμενη μέρα όμως συνέχιζε να έχει έντονη αιμορραγία και πάλι όμως μου έλεγε πως ήταν εξαιτίας της περιόδου. Όταν είδα στα κανάλια το Σάββατο ότι είχε βρεθεί νεκρό βρέφος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μας την ρώτησα αν έχει καμία σχέση με αυτό, αν ξέρει ή έχει δει κάτι και αρνήθηκε σε έντονο ύφος. Με έπεισε ότι δεν ήξερε κάτι» φέρεται σύμφωνα με το thetoc.gr, να κατέθεσε η μητέρα της 22χρονης κοπέλας στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, όταν της αποκάλυψαν πως η κόρη της ήταν εκείνη που είχε πετάξει το βρέφος από το μπαλκόνι του διαμερίσματός τους.
Στη συνέχεια, τους ρωτούσε: «Τι θα συμβεί τώρα με την κόρη μου»; Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η μητέρα δεν ξαφνιάστηκε από την ανακοίνωσή τους, και ήταν εμφανές πως κάτι υποψιάστηκε μετά την ανεύρεση του νεκρού βρέφους, ωστόσο δεν ήθελε να πιστέψει ότι το δικό της παιδί είχε κάνει κάτι τέτοιο. Η 22χρονη όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε: «Πιστεύω ότι η μάνα μου κάτι κατάλαβε όταν άκουσε την είδηση του νεκρού βρέφους στον ακάλυπτο. Ρώτησε αν έχω σχέση αλλά εγώ αρνήθηκα εκνευρισμένα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δωρεάν βιωματικά μαθήματα για 400 μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου - Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις
Νωρίτερα είχαν αναφερθεί προβλήματα στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας
Για τον τρίτο τραυματία, οι ιατροί έκριναν ότι απαιτείται άμεση χειρουργική επέμβαση
Ποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι συνδρομητές
Κοινότητα επιστρατεύει πρωτότυπους τρόπους για να καλύψει το κενό - Ενδιαφέρον από τις πρώτες ώρες για τη θέση
Τι ισχύει για τον εκκλησιασμό
Η ονοματοδοσία αποτελεί εργαλείο έγκαιρης προειδοποίησης και συντονισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο
Μήνυμα αλληλεγγύης στον ιρανικό λαό εν μέσω των συνεχιζόμενων αντικυβερνητικών κινητοποιήσεων
Συστάσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας
Ένταση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Σε ισχύ έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Απίστευτη κίνηση από τους φίλους των Πειραιωτών
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι δήλωσε για τους αδικοχαμένους οπαδούς
Αναλυτική πρόγνωση και συστάσεις από την Πολιτική Προστασία
Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.