- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συλλαλητήριο για τους Έλληνες στρατιωτικούς στην Ορεστιάδα
Ζητούν την άμεση απελευθέρωσή τους
Με στόχο να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που κρατούνται στην Αδριανούπολη, κάτοικοι του Νομού Έβρου συγκεντρώνονται το μεσημέρι στην Ορεστιάδα.
Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 13.30 στην κεντρική πλατεία της πόλης. Κεντρικό σύνθημα, η επιστροφή του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του evros-news.gr, αναμένεται μεγάλη κινητοποίηση, καθώς οι κάτοικοι του νομού εμφανίζονται ιδιαίτερα οργισμένοι για τις συλλήψεις και την προκλητική στάση της Τουρκίας. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους θα βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, και οι γονείς των συλληφθέντων.
«Να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες ώστε να γυρίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα παλικάρια μας πίσω. Είμαστε ρεαλιστές. Βλέπουμε ότι η υπόθεση αυτή ίσως έχει αρκετά χρονικά μακρύ δρόμο ακόμη, αλλά εμείς θέλουμε να περάσουμε το μήνυμα της καλής γειτνίασης, της φιλίας μεταξύ των δύο λαών και να μπορέσουμε να βροντοφωνάξουμε αυτό το αίτημά μας να γίνουν όλες οι ενέργειες ώστε να γυρίσουν τα παιδιά μας πίσω» ανέφερε σε δήλωσή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.