- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ενοχλημένος ο Μώραλης για τις καθυστερήσεις σε Μετρό και Τραμ
«Η υπομονή μας πρέπει όλοι να γνωρίζουν, δεν είναι ανεξάντλητη», το σχόλιο του δημάρχου Πειραιά
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, με πρωτοβουλία του δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ευρεία σύσκεψη με θέμα την πορεία των έργων του Μετρό και του Τραμ, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη του Πειραιά.
«Με λύπη και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε εγώ και οι φορείς της πόλης από τους αρμόδιους, ότι τα έργα του Μετρό και του Τραμ θα ολοκληρωθούν πέραν των χρονοδιαγραμμάτων που μας είχαν γνωστοποιηθεί προ λίγων μηνών. Αναρωτιέμαι πλέον αν ο Πειραιάς, το μεγάλο λιμάνι της χώρας με τις μεγάλες επενδύσεις, η πύλη εισόδου και εξόδου εκατομμυρίων τουριστών και η φυσική έδρα της ελληνικής ναυτιλίας, αποτελεί για την κυβέρνηση προτεραιότητα, αφού τα σημαντικά έργα προχωρούν από την ανάδοχο εταιρεία με αργούς ρυθμούς, χωρίς σχέδιο και ρεαλιστικό προγραμματισμό, αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο τροχοπέδη στην αναπτυξιακή προοπτική της πόλης.
» Ως εκ τούτου, θα ζητήσω τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό κ. Σπίρτζη, προκειμένου αφενός να διαμαρτυρηθώ για τις νέες καθυστερήσεις, αφετέρου για να μεταφέρω την αγανάκτηση και την ανησυχία των πολιτών και των φορέων της πόλης, για τη διαρκή αυτή αναβολή ολοκλήρωσης των έργων του Τραμ και του Μετρό. Η υπομονή μας, πρέπει όλοι να γνωρίζουν, δεν είναι ανεξάντλητη» τόνισε ο δήμαρχος Πειραιά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.