Ελλαδα

Η κατάθεση της 15χρονης που φέρεται να βιάστηκε από τον 29χρονο

«Τον έβλεπα σε ό,τι έκανε. Είχα παραισθήσεις. Δεν μπορούσα να αντιδράσω»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
29xronos.jpg
astinomia.gr

Στη δημοσιότητα έδωσε το CNN Greece την κατάθεση της 15χρονης που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού μαζί με τη 16χρονη φίλη της από τον 29χρονο Πέτσουλα Κωνσταντίνο.

Η κατάθεση:

Ο Κ. με ρώτησε αν συμφωνούσα να πάω στο σπίτι και αρνήθηκα. Είχαμε βρεθεί σε ένα παρκάκι πίσω από μια πολυκατοικία.

Ο ίδιος επέμεινε και προσφέρθηκε να μου δώσει λεφτά αρκεί να πάω μαζί του εγώ αρνήθηκα, αυτός επέμενε και δέχθηκα μετά από μεγάλη επιμονή.

Μπήκαμε σε μια πολυκατοικία και συγκράτησα μόνο τον αριθμό 64 που ήταν γραμμένο πάνω από την κεντρική είσοδο. Πρόλαβα να δω το ασανσέρ που σταμάτησε στον δεύτερο όροφο.

Ήταν ένα σπίτι μικρό που είχε κουζίνα σαλόνι και δυο δωμάτια. Όλη την προετοιμασία για τη χρήση των ναρκωτικών την έκανε ο Κ. Ετοίμαζε τα ναρκωτικά με τη μέθοδο free base, δηλαδή καπνιστή σε πλαστικό μπουκάλι.

Τον έβλεπα σε ό,τι έκανε.

Μείναμε στο σπίτι 3 ώρες κάναμε αμέσως χρήση με εισπνοές και στη συνέχεια υπό την επήρεια των ναρκωτικών και ενώ άρχισα να έχω παραισθήσεις αυτός μου ζήτησε να κάνουμε έρωτα .... Άρχισα να έχω παραισθήσεις να μην καταλαβαίνω τι κάνω και κυρίως να μην μπορώ να αντιδράσω.

Φύγαμε και με άφησε κοντά σε ένα γήπεδο μπάσκετ. Εκεί φοβήθηκα να γυρίσω πίσω γιατί θα με έβλεπαν πως ήμουν και δεν ήξερα τι να πω στους δικούς μου. Έτσι κάθισα και κοιμήθηκα σε μια πυλωτή πολυκατοικίας.

Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει πως ό,τι συνέβη, έγινε με τη θέληση των κοριτσιών.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ