Ελλαδα

29χρονος για τις ανήλικες που φέρεται να τις νάρκωσε και μετά τις βίασε: Μόνο με τη θέλησή τους ό,τι έγινε

«Και οι δύο με πίεσαν για να συνευρεθούμε ερωτικά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
petsoylas.jpg
astinomia.gr

«Ό,τι έγινε, έγινε με την συναίνεση των κοριτσιών» φέρεται, σύμφωνα με το in.gr, να υποστήριξε στην κατάθεσή του ο 29χρονος Πέτσουλας Κωνσταντίνος, ο οποίος κατηγορείται πως «ψάρεψε» μέσω Facebook δύο κορίτσια, ηλικίας 15 και 16 ετών, κι αφού τις παρέσυρε σπίτι του και τις χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, χωρίς αυτές να το αντιληφθούν, τις βίασε.

«Χωρίς τη θέλησή τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ» πρόσθεσε, ενώ παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά όχι ότι βίασε τις δύο ανήλικες.

Τα δύο κορίτσια, ηλικίας 15 και 16 ετών τα είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή πλατφόρμα και είχε συναντηθεί μαζί τους κάποιες φορές τις οποίες έκαναν χρήση ναρκωτικών. «Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ δηλωμένος χρήστης, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό» ανέφερε ο ίδιος. 

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τα δύο κορίτσια επιθυμούσαν να συνευρεθούν μαζί του και τον πίεζαν. «Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκαναν πάντα το πρώτο βήμα» ανέφερε.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, έπειτα από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του 29χρονου στην Δάφνη βρήκαν και κατάσχεσαν 3,6 γραμμάρια κοκαΐνης, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (λεγόμενη και «κοκαΐνη των φτωχών»), δύο αυτοσχέδιες γυάλινες συσκευασίες καπνίσματος κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, έναν φορητό υπολογιστή, μια ψηφιακή μηχανή και μια φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων. 

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι ανήλικες στις αστυνομικές αρχές ο κατηγορούμενος άνοιξε τον υπολογιστή και κατέγραφε τις σεξουαλικές του πράξεις. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ