Νέα δήλωση του πατέρα της Ζέμπερη: «Φοβόταν. Η Δώρα μου είχε πει ότι την απειλούσαν»
Θρίλερ η υπόθεση δολοφονίας της εφοριακού - Ο κατηγορούμενος λέει ότι τον πλήρωσαν για να την σκοτώσει
«Η Δώρα μου είχε πει ότι την απειλούσαν και ότι φοβόταν για κάποιες από τις υποθέσεις που χειριζόταν ως εφοριακός», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη που βρέθηκε δολοφονημένη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών πριν από δύο μήνες.
Ο πατέρας του θύματος υπενθύμισε ότι αυτόν τον ίδιο ισχυρισμό είχε διατυπώσει από την πρώτη στιγμή που έμαθε το φρικτό τέλος του παιδιού του. Πρόσθεσε πως είχε συμβουλεύσει την κόρη του να παραιτηθεί και να φύγει για να ζήσει στο εξωτερικό.
Τέλος, ανέφερε ότι η μητέρα της Δώρας, είχε καταγγείλει ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε την κόρη τους επί ημέρες πριν να της επιτεθεί και της αφαιρέσει τη ζωή.
Στο μεταξύ νέα τροπή παίρνει η υπόθεση από τον βασικό κατηγορούμενο του εγκλήματος. το πολυσέλιδο υπόμνημά του αναφέρει ότι πληρώθηκε από τρίτα πρόσωπα για να σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα. «Μου έδιναν 30.000 ευρώ για να την σκοτώσω» φέρεται να αναφέρει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.