- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Nέες μαρτυρίες - σοκ για τη δολοφονία της Δώρας Ζεμπέρη
Η χαμένη τσάντα και οι μαρτυρίες στη Νικολούλη
Νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση της άγριας δολοφονίας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, φέρνουν στο φως μαρτυρίες δύο γυναικών.
Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη αφορά στο περιεχόμενο γυναικείας τσάντας που εντόπισε πεταμένη τηλεθεάτρια κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην ίδια περιοχή, μια μέρα μετά το φόνο.
Η γυναίκα προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές που όλο αυτό το διάστημα χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή για να καταφέρουν να βρουν την τσάντα που κρατούσε η άτυχη 32χρονη.
Σύμφωνα με το anikolouli.gr, πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η εφοριακός και η οποία περιείχε όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, χρήματα και το κινητό της τηλέφωνο.
Εξίσου σοβαρή κρίνεται η μαρτυρία άλλης γυναίκας, που δεν είχε μιλήσει στις Αρχές, και άκουσε τις κραυγές της Δώρας Ζέμπερη.
Η συγκεκριμένη γυναίκα βρέθηκε πρώτη στο σημείο που δολοφονήθηκε η άτυχη γυναίκα και η μαρτυρία της αναμένεται να αξιοποιηθεί από τις Αρχές.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας του «ΔΕΗ Xmas West Park»
Λίγα λεπτά μετά τις 6 το απόγευμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.