- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Νεκρό προσφυγόπουλο στη Μυτιλήνη
Είχε φθάσει πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο υποδοχής στη Μόρια - Αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας
Νεκρό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών της Μόριας, ένα 5χρονο κοριτσάκι, πρόσφυγας από τη Συρία.
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του παιδιού. Τη Δευτέρα θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 5χρονη αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι γονείς της ήθελαν να πάνε στην Ευρώπη για να νοσηλευτεί το παιδί τους σε ένα καλό και εξειδικευμένο νοσοκομειακό ίδρυμα. Το 5χρονο κορίτσι είχε περάσει με τους γονείς του, από τα τουρκικά παράλια, στη Λέσβο, την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.
Η είδηση έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση στοιχείων για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από το ναυάγιο του «Ηράκλειον» και σκοτώθηκε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Άρπαξαν ένα ζευγάρι παπούτσια
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.