Ελλαδα

Κώστας Μπακογιάννης και Σία Κοσιώνη - Τελευταίες βουτιές πριν τη γέννηση του μωρού τους

διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373640-771358.jpg
fhis.g

Πριν λίγο καιρό,  η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έδωσαν όρκους αγάπης στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι.

Λίγο καιρό πριν φέρει η δημοσιογράφος στον κόσμο το πρώτο της παιδί,  το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στην Αντίπαρο.

Η γοητευτική παρουσιάστρια εξακολουθεί να βρίσκεται κανονικά στο πόστο της και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, παρά το γεγονός ότι διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο φωτογραφικός φακός του fhis.gr απαθανάτισε το νιόπαντρο ζευγάρι στις τελευταίες του βουτιές στην παραλία.

Οι φήμες για το ειδύλλιο είχαν ξεκινήσει από την άνοιξη του 2014, όταν Αλεξία Μπακογιάννη και Ανδρέας Παπαδόπουλος πραγματοποίησαν νυχτερινή έξοδο, ενώ δίπλα τους ήταν ασυνόδευτη η Σία Κοσιώνη και αντίκρυ, στην άλλη πλευρά του τραπεζιού, ο Κώστας Μπακογιάννης.

Έγραφε τότε το «Πρώτο Θέμα»: «Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν οι Χάρις Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου, τόσο κατά μόνας όσο και ως ντουέτο, δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για τη δημιουργία ή τη σύσφιγξη σχέσεων στο ακροατήριο: λίγη νοσταλγία, λίγη μελαγχολία και συγκίνηση, αλλά και μπόλικη ανάταση θα μπορούσαν να κάνουν ακόμη και την κουμπωμένη ως τον λαιμό Σία Κοσιώνη να χαλαρώσει.

 Το ότι ο Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε να καθίσει απέναντι και όχι δίπλα της ήταν και αυτό ένα μήνυμα προς τους καλοθελητές των πολιτικών κύκλων, που τον τελευταίο καιρό ψιθυρίζουν όλο και πιο συχνά ότι η συμπάθειά του προς την παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ αυξάνεται. 

Από τότε μέχρι σήμερα κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και το ζευγάρι περιμένει από μέρα σε μέρα τον πελαργό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ