Ελλαδα

Η βασίλισσα του Μπαχρέιν έριξε άγκυρα στη Σκόπελο

Γαλαζοαίματοι στις γαλαζοπράσινες παραλίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366122-757231.jpg
Eurokinissi - ΑΡΧΕΙΟ

Με την υπερπολυτελή θαλαμηγό της έφτασε στη Σκόπελο η βασίλισσα του Μπαχρέιν Sabika bint Ibrahim Al Khalifa με μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η Sabika bint Ibrahim Al Khalifa απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας στις γαλαζοπράσινες παραλίες του νησιού, ενώ επισκέπτεται και τη Χώρα με διακριτική παρουσία. Προχθές γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο στον Πάνορμο.

Αν και τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα, η ίδια γευμάτισε μαζί με τους άλλους πελάτες  χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις ως προς το μενού.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ταχυδρόμου Βόλου, ο ισχυρός άνδρας της Ferrari και αναγεννητής της FIAT Σέρτζιο Μαρκιόνε αποχώρησε ικανοποιημένος από τη Σκόπελο.

Η πολυτελής θαλαμηγός του, που βρισκόταν επί μέρες αγκυροβολημένη, έπλευσε προς άγνωστο προορισμό. Επιβλητική και με θέα που κόβει την ανάσα, απέσπασε βλέμματα θαυμασμού και με τον απόπλου. Η Σκόπελος αυτήν την περίοδο έχει πλημμυρίσει από τουρίστες. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού Χρήστο Βασιλούδη, η πληρότητα στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα αγγίζει το 100%.

ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ