- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Το Σαββάτο 15 Ιουλίου αναμένεται γενικά άστατος καιρός σε μεγάλο μέρος της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην Θεσσαλία και την Μακεδονία. Στην υπόλοιπη Ελλάδα ο καιρός θα είναι αίθριος. Στην συνέχεια οι νεφώσεις θα επεκταθούν σε όλη σχεδόν την ηπειρωτική χώρα καθώς και το βόρειο Ιόνιο και Αιγαίο. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στα ορεινά όλης της ηπειρωτικής χώρας καθώς και σε πολλές πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Μακεδονίας.
Η θερμοκρασία στην Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς, στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία και την Στερεά από 21 έως 36 βαθμούς, στην Πελοπόννησο από 20 έως 36, στα νησιά του Ιονίου από 23 έως 30 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 36 βαθμούς. Σημειώνεται ότι τοπικά στη νότια Κρήτη και τη Ρόδο η μέγιστη θα φτάσει τοπικά τους 38 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, εκτός από τα νοτιοανατολικά όπου θα φτάνουν τοπικά και τα 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι στα βόρεια θα γίνουν βόρειοι 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 27 έως 35 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες αναμένονται έως το ξημέρωμα και μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς.
Στη Λέσβο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές μόνο νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.