- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στον εισαγγελέα εφετών Πειραιά κ. Π. Μπρακουμάτσο πήγε σήμερα Τετάρτη ο εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.
Λπετομερέστερα, ο κ. Μαρινάκης έδωσε κατάθεση σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά που είχε ο ίδιος υποβάλει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, εναντίον ενός ανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος και κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του πλοίου «Noor - 1» (το οποίο τον Ιούνη του 2014 είχε πιαστεί στην Ελευσίνα με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης).
Ο κ. Μαρινάκης στη μηνυτήρια αναφορά του είχε καταγγείλει «σκευωρία σε βάρος του που μεθοδεύτηκε συστηματικά για να αξιοποιηθεί δημόσια την κατάλληλη στιγμή, προς τον σκοπό να εκβιαστεί και να παραμερίσει, για να αλωθεί ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου και της Ενημέρωσης».
Υπενθυμίζεται ότι:
- Ο κ. Ευθύμης Γιαννουσάκης, ισοβίτης για την υπόθεση του ίδιου πλοίου, είχε καταθέσει ότι ο ίδιος είχε πιεστεί από το συγκεκριμένο ανακριτικό υπάλληλο να μπλέξει τον κ. Μαρινάκη στην υπόθεση, ενώ ο ίδιος ο κ. Γιαννουσάκης είχε δώσει στοιχεία στις αρχές για άλλο ναρκόπλοιο, στοιχεία που δεν αξιοποιήθηκαν.
- Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν -και συζητήθηκαν στη Βουλή- αμφιλεγόμενες τηλεφωνικές επαφές μεταξύ του κ. Γιαννουσάκη και του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Προσέξτε τα παιδιά σας αν είναι στη θάλασσα, μήπως έχουμε κανένα μικρό τσουνάμι», προειδοποίησε ο σεισμολόγος
Η Βουλή στηρίζει την εκστρατεία ενημέρωσης που εκπονεί όλο τον χρόνο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή άλλα προβλήματα
Η περίοδος εκπτώσεων θα διαρκέσει από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου
Το φαινόμενο θα κορυφωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουνίου
830 άνθρωποι χόρεψαν για καλό σκοπό στην Πλατεία Αριστοτέλους
Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε και τη μακρά περίοδο νοσηλείας και αποθεραπείας
Λόγω αντικατάστασης των σιδηροτροχιών
Στην εκδήλωση βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Στέφανος Κασσελάκης
Τα περιστατικά έλαβαν χώρα στη Φλώρινα και στη Κοζάνη
Η συλλυπητήρια ανάρτηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια
Υψηλό το επίπεδο συμμόρφωσης στις επισημάνσεις της Αρχής
Η διοργάνωση του Εθνικού Θεάτρου για την Ομόνοια που ακυρώθηκε κρύβει κάτι πολύ βαθύτερο
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Συζητήσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα και μουσικές εμφανίσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.