Ελλαδα

Ο Μαρινάκης στον εισαγγελέα Πειραιά

Για τη δική του μηνυτήρια αναφορά περί «Noor - 1»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
362301-749804.jpg

Στον εισαγγελέα εφετών Πειραιά κ. Π. Μπρακουμάτσο πήγε σήμερα Τετάρτη ο  εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Λπετομερέστερα, ο κ. Μαρινάκης έδωσε κατάθεση σχετικά με τη μηνυτήρια αναφορά που είχε ο ίδιος υποβάλει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, εναντίον ενός ανακριτικού υπαλλήλου του Λιμενικού Σώματος και κατά παντός υπευθύνου, σχετικά με την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση του πλοίου «Noor - 1» (το οποίο τον  Ιούνη του 2014  είχε πιαστεί στην Ελευσίνα με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης).

Ο κ. Μαρινάκης στη μηνυτήρια αναφορά του είχε καταγγείλει «σκευωρία σε βάρος του που μεθοδεύτηκε συστηματικά για να αξιοποιηθεί δημόσια την κατάλληλη στιγμή, προς τον σκοπό να εκβιαστεί και να παραμερίσει, για να αλωθεί ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου και της Ενημέρωσης».

Υπενθυμίζεται ότι:

- Ο  κ. Ευθύμης Γιαννουσάκης, ισοβίτης για την υπόθεση του ίδιου πλοίου, είχε καταθέσει ότι ο ίδιος είχε πιεστεί από το συγκεκριμένο ανακριτικό υπάλληλο να μπλέξει τον κ. Μαρινάκη στην υπόθεση, ενώ ο ίδιος ο κ. Γιαννουσάκης είχε δώσει στοιχεία στις αρχές για άλλο ναρκόπλοιο, στοιχεία που δεν αξιοποιήθηκαν.

- Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν -και συζητήθηκαν στη Βουλή- αμφιλεγόμενες  τηλεφωνικές επαφές μεταξύ του κ. Γιαννουσάκη και του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.