Την Κυριακή αναμένεται αίθριος καιρός και ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα με εξαίρεση την Ήπειρο και το βόρειο Ιόνιο. Οι άνεμοι στο νότιο Αιγαίο και το Ιόνιο θα φτάνουν τοπικά τα 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 20 έως 41 βαθμούς, ενώ στην περιοχή του Έβρου θα φτάσει τοπικά τους 43 βαθμούς. Στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο από 22 έως 42, όμως κατά τόπους θα φτάσει και τους 44 με 45 βαθμούς. Στα νησιά του Ιονίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 41, όμως τοπικά στη νότια Κρήτη και τη Ρόδο θα φτάσει και τους 44 με 45 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, ενώ στο κεντρικό και νότιο από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Στη Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σταδιακά σε βορειοδυτικούς 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 31 έως 43 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 28 έως 39 βαθμούς.
Πηγή: meteo.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα νερά και έπεσε πάνω της
Bίντεο καταγράφουν την ορμή του νερού
Τι αναφέρει μάρτυρας - Τα συλλυπητήριά του υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια
Διακοπές ρεύματος έχουν καταγραφεί σε αρκετές περιοχές του λεκανοπεδίου
Πάνω από 140 χιλιοστά βροχής στην Αττική - Σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία
Ένας άνθρωπος πιο αιρετικός και τολμηρός ακόμα και από το μπαρ του, το θρυλικό Berlin
Πάνω από 100 κλήσεις στην Πυροσβεστική, εκτροπές σε μεγάλους άξονες
Επελαύνουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα
«Απομακρυνθείτε προς την περιοχή Γενοκτονίας»
Αναλυτικά οι περιοχές
Ισχυρές βροχές στην Αττική προκάλεσαν υπερχείλιση του ρέματος Βαλανάρη και διακοπή κυκλοφορίας στα Σπάτα
Μεταβάλλονται ευνοϊκώς τα καιρικά φαινόμενα
Σε κόκκινο συναγερμό η χώρα για τις επόμενες ώρες
Η νέα πλατφόρμα library.onassis.org ανοίγει ελεύθερη πρόσβαση σε σπάνιες συλλογές επτά αιώνων
Η Εθνική Επιτροπή απορρίπτει τον μαζικό εμβολιασμό, προκρίνει βιοασφάλεια και εκρίζωση
Σαρωτική επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε πάνω από 30 βενζινάδικα
Επελαύνει η κακοκαιρία - Νέες οδηγίες από την Πολιτική Προστασία
Η Ελλάδα στην πρώτη ομάδα χωρών του προγράμματος “OpenAI Education for Countries” και πιλοτική εφαρμογή του ChatGPT Edu στα δημόσια σχολεία
Πού θα σημειωθούν οι προγραμματισμένες διακοπές νερού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.