- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
3,5 ώρες κατάθεση του Γιαννουσάκη στην ανακρίτρια για το Noor 1
Σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε τα ονόματα τεσσάρων ατόμων που σχετίζονται με την υπόθεση
Με έναν φάκελο στα χέρια και συνοδεία πάνοπλων ανδρών της αστυνομίας, προσήλθε το πρωί στην τρίτη ανακρίτρια Πειραιά, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με τους βασικούς χρηματοδότες της αγοράς και μεταφοράς των δύο τόνων και 120 κιλών ηρωίνης με το πλοίο «Νoor one» τον Ιούνιο του 2014 από τα Εμιράτα στην Ελευσίνα, ο επιχειρηματίας Ευθύμης Γιαννουσάκης.
Η κατάθεσή του διήρκεσε περισσότερο από 3,5 ώρες στην ανακρίτρια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε τα ονόματα τεσσάρων Τούρκων, δύο Ιρανικής καταγωγής, που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση.
Αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί κατάθεση του κ. Γιαννουσάκη στον εισαγγελέα Εφετών Πειραιά Ιωάννη Μπρακουμάτσο, ο οποίος χειρίζεται τη δικογραφία σχετικά με τις μηνυτήριες αναφορές που έχουν υποβληθεί για την υπόθεση.
Συγκεκριμένα ο καταδικασθείς επιχειρηματίας έχει υποβάλλει μήνυση για κατάχρηση εξουσίας εναντίον ενός ανακριτικού υπαλλήλου του λιμενικού σώματος και της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.
Όπως δήλωσε ο συνήγορος του κ.Γιαννουσάκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόσφατα ο πελάτης του στις 5 Μαϊου, είχε δεχθεί επίθεση στις φυλακές από έναν Αλβανό συγκρατούμενό του, εναντίον του οποίου έχει ήδη υποβληθεί και μηνυτήρια αναφορά.
Τη Δευτέρα αναμένεται να συνεχιστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά η εκδίκαση της αίτησης αναστολής εκτέλεσης ποινής που είχε καταθέσει ο Ε.Γιαννουσάκης, στο σπίτι του οποίου στη Φιλοθέη είχαν βρεθεί κρυμμένα 500 κιλά ηρωίνης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.