Καταδικάστηκε ο νονός και οι 3 συνεργοί του που βίαζαν κι εξέδιδαν 14χρονη
Η αποκάλυψη της φρίκης στο δικαστήριο
Την πολυετή καταδίκη των τεσσάρων κατηγορουμένων που κατηγορούνταν για βιασμό κατ’ εξακολούθηση 14χρονης και τον αναγκαστικό της μαστροπεία, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κακουργημάτων Τρικάλων.
Η φρικιαστική υπόθεση είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν και αποκαλύφθηκε ότι οι τέσσερις (ο ένας μάλιστα νονός του κοριτσιού) κρατούσαν έγκλειστη 14χρονη σε διαμέρισμα της Λάρισας και την βίαζαν κατ’ εξακολούθηση!
Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr η ακροαματική διαδικασία ήταν μαραθώνια, διήρκησε δυο μέρες στα Δικαστήρια Τρικάλων και η απόφαση εκδόθηκε λίγα λεπτά πριν τα… μεσάνυχτα της Τρίτης!!!… Σύμφωνα με αυτή καταδικάστηκε ο πρώτος κατηγορούμενος Ι.Γ. 57 ετών σε κάθειρξη 24 ετών + 50.000 €, ο δεύτερος Κ.Κ. 57 ετών επίσης σε κάθειρξη 18 ετών +50.000 €, ο τρίτος Α.Τ. 56 ετών σε 14 έτη κάθειρξη και ο Αλβανός A.K. κάθειρξη 7 ετών.
Οι ποινές δεν έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα και δεν είναι εφέσιμες για τους δυο πρώτους.
Πηγή: trikalavoice.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.