- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ένταση στο Μαξίμου λίγο πριν από τη συνάντηση με Τσίπρα (video)
Συμβασιούχοι εναντίον αστυνομίας για ένα πανό
Ένταση σημειώθηκε με συμβασιούχους των ΟΤΑ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, λίγο πριν από τη συνάντηση συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με το newsit.gr, αιτία στάθηκε το γεγονός πως συμβασιούχοι επιχείρησαν να ανοίξουν ένα πανό. Τότε, άνδρες της ασφάλειας του πρωθυπουργού προσπάθησαν να τους σταματήσουν και να τους πάρουν το πανό, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρής έκτασης επεισόδια.
Υπενθυμίζεται ότι ο ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε πρόσκληση προς τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ, μετά την άκαρπη χθεσινή συνάντηση με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη, προκειμένου να βρεθεί λύση όσον αφορά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και να αποφευχθούν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω της παρατεταμένης μη αποκομιδής απορριμμάτων και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται τις επόμενες μέρες.
Εν τω μεταξύ, το βράδυ της Δευτέρας,κατατέθηκε στη Βουλή, με σκοπό να ψηφιστεί σήμερα, Τρίτη, η τροπολογία της κυβέρνησης για τους συμβασιούχους στον τομέα της καθαριότητας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) α’ βαθμού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.