Φεύγουν από το «Ledra Marriott» οι πρώην εργαζόμενοί του
Την αποχώρησή τους από το κλειστό εδώ και περίπου 1 χρόνο ξενοδοχείο Athens Ledra ανακοίνωσαν σήμερα Τρίτη οι συνδικαλιστές πρώην εργαζόμενοί του.
Λεπτομερέστερα, οι συνδικαλιστές, που όλο αυτό το διάστημα βρίσκονταν σε επίσχεση εργασίας μέσα στο ξενοδοχείο, θα αποχωρήσουν την ερχόμενη Δευτέρα, παραδίνοντας το κτίριο σε εκπρόσωπο της ιδιοκτήτριας εταιρίας Παρασκευαϊδη. Από τους περίπου 150 εργαζομένους αορίστου χρόνου που εργάζονταν εκεί, το 1/3 έχει βρει μέχρι σήμερα δουλειά.
Ο γενικός γραμματέας του σωματείου κ. Δήμος Γκουγκούδης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84, είπε: «Θα προχωρήσουμε σε νέα μορφή κινητοποιήσεων με ξαφνικές επισκέψεις στα υπουργεία. Θα τους γίνουμε βραχνάς μέχρι να δικαιωθούμε…». Ακόμα, ο πρόεδρος του ίδιου σωματείου κ. Χαράλαμπος Ντότσικας είπε ότι την ερχόμενη Παρασκευή οι εργαζόμενοι θα καταθέσουν ομαδικές αγωγές κατά της εταιρίας.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι έχουν να παίρνουν χρωστούμενα από την εταιρία, ενώ οι μέχρι σήμερα πλειστηριασμοί για πώληση του ξενοδοχείου ήταν άγονοι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες
Και φέτος θα λείπουν οι δολοφονημένες
Δείτε το ωράριο των καταστημάτων τις τελευταίες ημέρες του έτους
«Υπάρχει πιθανότητα τα μεσάνυχτα να κατέβουν ακόμα χαμηλότερα τα υψόμετρα χιονόπτωσης»
Το διάστημα από 22 έως 28 Δεκεμβρίου 2025 διενεργήθηκαν συνολικά 12.637 έλεγχοι
Ο οδηγός έπεσε σε όρυγμα και εγκλωβίστηκε
Το σκηνικό δείχνει να διατηρείται και τις πρώτες ημέρες του νέου έτους
O τρόπος τους ήταν μεθοδικός και ιδιαίτερα τολμηρός
O νεαρός έκανε μάλιστα επικίνδυνους ελιγμούς
Σκληραίνουν και άλλη τη στάση τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.