- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Κανονικά τα δρομολόγια Τρίτη και Τετάρτη - Χωρίς τρένα την Πέμπτη
Άλλαξαν τα δεδομένα - Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) κατηγορεί την εταιρεία για ανταπεργία
Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τελικά τα δρομολόγια των τρένων την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Μαϊου, σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, μετά την αναστολή των στάσεων εργασίας από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ωστόσο, σημειώνεται πως την Πέμπτη 1 Ιουνίου δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο, καθώς η ΠΕΠΕ θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μετά την εξαγγελία των απεργιακών κινητοποιήσεων από την ΠΕΠΕ, είχε ανακοινώσει πως δεν θα πραγματοποιούνταν κανένα δρομολόγιο την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Η ΠΕΠΕ πάντως σε δική της ανακοίνωση κατηγορεί τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ότι, «θέλοντας να μετατρέψει τους μηχανοδηγούς σε εξιλαστήρια θύματα για την κατάσταση που επικρατεί στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο εδώ και δεκαετίες, προχώρησε στην αδικαιολόγητη πράξη της ανταπεργίας (lockout) αποφασίζοντας το κλείσιμο του σιδηρόδρομου για τρεις ημέρες».
Προσθέτει ότι μετά την απόφαση για το κλείσιμο όλων των δραστηριοτήτων για τρεις ημέρες και έχοντας ως πρώτο μέλημα το σεβασμό στη μετακίνηση του επιβάτη, ανέστειλε τις κινητοποιήσεις στις επιβατικές αμαξοστοιχίες την Τρίτη και Τετάρτη 30 και 31 Μαΐου 2017 αντίστοιχα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.