- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Προφυλακίζεται ο πυροσβέστης που σκότωσε τον φίλο της γυναίκας του
Πέρασε σήμερα το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Ηγουμενίτσας
Το κατώφλι του γραφείου του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Ηγουμενίτσας πέρασε σήμερα το μεσημέρι, προκειμένου να απολογηθεί, ο 59χρονος κατ' ομολογία δράστης που τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Απριλίου πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα 48χρονο άνδρα στο Λαδοχώρι, τραυματίζοντας και τη 47χρονη σύζυγό του που βρισκόταν μαζί με το θύμα.
Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 59χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος. Συντετριμμένος και μετανιωμένος ισχυρίστηκε πως δεν είχε βούληση να σκοτώσει και απέδωσε το τραγικό συμβάν στην «κακιά στιγμή» στον οικογενειακό «Γολγοθά» που βίωνε.
Ο δράστης και η σύζυγός του, παρότι δεν βρίσκονταν σε διάσταση, είχαν επισκεφθεί δικηγόρο προκειμένου να τον συμβουλευτούν για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου.
Σημειώνεται πως χθες το απόγευμα σε στενό οικογενειακό κύκλο και μέσα σε κλίμα οδύνης, το θύμα οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία.
Η σύζυγός του δράστη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείου Φιλιατών, όπου μέχρι τις μεσημεριανές ώρες υπήρχε διακριτική αστυνομική προστασία.
Πηγή: epirus-tv-news.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονικό της υπόθεσης
Τι «φέρνει» στα σχολεία η νέα σχολική χρονιά
Ο καιρός στην Αττική
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Δεν θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι της χρονιάς
Οι μαθητές σέβονται και χαίρονται τις τοιχογραφίες
Στη μάχη και ένα ελικόπτερο
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.