- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Η «Εφημερίδα των Συντακτών» στη γραμμή Μελανσόν (εικόνα)
Ξεσπούν τα social media με τον πρωτοσέλιδο τίτλο: «Η Γαλλία μπροστά στη χειρότερη επιλογή»
«Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ηλπίζαμε. Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε», δήλωσε χθες το βράδυ ο προεδρικός υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς, Ζαν Λικ Μελανσόν. «Θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι», πρόσθεσε και στη συνέχεια επιτέθηκε και στους δύο νικητές του α΄ γύρου των προεδρικών της Γαλλίας. Σύμφωνα με τον κ. Μελανσόν Εμανουέλ Μακρόν και Μαρίν Λεπέν «δεν κατανοούν τα κοινωνικά κεκτημένα». Στην ίδια γραμμή του Γάλλου προεδρικού υποψηφίου της Αριστεράς βρίσκεται το πρωτοσέλιδο της ελληνικής «Εφημερίδας των Συντακτών».

«Η Γαλλία μπροστά στη χειρότερη επιλογή», γράφει η «Εφ. των Συντακτών» εξισώνοντας τον ανεξάρτητο, φιλοευρωπαϊστή Εμανουέλ Μακρόν με την υποψήφια της άκρας Δεξιάς, Μαρίν Λεπέν.
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρωτοσέλιδο της «Εφ. Συν». Οι χρήστες κατηγορούν την εφημερίδα για απροκάλυπτο αντιευρωπαϊσμό. Υποστηριζούν ότι στο βωμό του ευρωσκεπτικισμού της φτάνει να «ξεπλένει» τις αμαρτίες της ακροδεξιάς επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν.
Στο πρόγραμμα "πλύνε-βάλε" βάζει η ΕφΣυν την Λεπέν: Ντροπή με όλη τη σημασία της λέξης.. pic.twitter.com/66YFD39MKa
— Marinos Kostantinos (@deanmarin) April 24, 2017
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.