- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Η Ρόδος θρηνεί: Έχασε τη μάχη η 19χρονη που παρασύρθηκε από μηχανή
Μετά από 18 ημέρες νοσηλείας στην εντατική μονάδα του «Ερυθρού Σταυρού»
Απέραντη θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Ρόδου η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της άτυχης κοπέλας που παρασύρθηκε από μηχανή στις 5 Απριλίου, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει πεζή το δρόμο.
Σύμφωνα με το portal rodiaki.gr η νεαρή Ροδίτισσα που φοιτούσε σε σχολή κομμωτικής στην πρωτεύουσα, παρασύρθηκε στις 5 Απριλίου από μηχανή, ενώ προσπαθούσε να διασχίσει πεζή τον δρόμο.
Αυτό είχαν ως αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Για 18 ημέρες νοσηλεύθηκε στην εντατική μονάδα του «Ερυθρού Σταυρού» δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ωστόσο ο οργανισμός της δεν άντεξε μετά από πολυήμερη νοσηλεία και έχασε την μάχη σήμερα το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, τους συγγενείς και τους φίλους της.
Όσοι την γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα πρόσχαρο και ευγενικό άνθρωπο, που έφυγε τόσο άδικα και απρόσμενα από τη ζωή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.