- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Ανεπιθύμητος ο Πολάκης στο «Αττικόν» (Βίντεο)
«Πρόκληση και επίσκεψη-σόου στο νοσοκομείο των ράντζων και των εργολάβων» λένε οι εργαζόμενοι
Ο αναπληρωτής υπουργός μπήκε στο νοσοκομείο για τα εγκαίνια της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας Παίδων, αλλά αντιμετώπισε τις διαμαρτυρίες και τις αποδοκιμασίες των εργαζομένων.
Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για «πρόκληση και επίσκεψη σόου στο νοσοκομείο των ράντζων και των εργολάβων», της τεράστιας έλλειψης προσωπικού, της υποχρηματοδότησης και της κατεστραμμένης υποδομής (από το μαγνητικό τομογράφο μέχρι τα κολονοσκόπια), των κλειστών χειρουργικών αιθουσών και κλινών ΜΕΘ, των χιλιάδων οφειλόμενων ρεπό, την υπερεργασία του προσωπικού, τις διαμαρτυρίες των ασθενών.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο κ. Πολάκης δεν έρχεται για να δώσει κάποια λύση στα χρόνια προβλήματα του Νοσοκομείου, αλλά για να “εγκαινιάσει και να κόψει κορδέλες, να τιμήσει τους “ευεργέτες εφοπλιστές”, που έδωσαν κάτι λίγα από το υστέρημά τους, για να ανοίξει η μονάδα, ώστε να έχουν να λένε ότι μόνο με την ιδιωτική πρωτοβουλία και όχι με το ανίκανο και τεμπέλικο δημόσιο μπορεί να λειτουργεί το σύστημα υγείας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φτάνουν έως και 9 μποφόρ
Η νέα ανάρτηση του μετεωρολόγου
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Μακάρι να πέσουμε έξω» λέει η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το πρόστιμο αν δεν τις έχετε σε περιοχές όπου είναι υποχρεωτικές
«Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
Ποιοι κίνδυνοι αυξάνονται - Πώς να προετοιμαστούμε σωστά
«Συναγερμός μέχρι αργά το βράδυ»
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Ξεπερνά τους 30 πόντους το χιόνι στον Δήμο Μουζακίου
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Κλειστά τα σχολεία σε όλο τον δήμο
Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
Μετά από δυόμιση μήνες και πέντε διακοπές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.