Ελλαδα

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες της συμμορίας των 38: Αγγλούπας, Σατανάς, Πιν Πιν, Χαζούλης κ.ά. (εικόνες)

Τα στοιχεία των μελών της συμμορίας έδωσε η ΕΛΑΣ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
338338-703786.jpg
ΕΛΑΣ

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες συνολικά τριάντα οκτώ συλληφθέντων, μελών της μεγάλης μαφίας των ρομά, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριάντα οκτώ (38) ημεδαπών, μελών δύο (2) εγκληματικών οργανώσεων που διέπρατταν ληστείες και διακεκριμένενες κλοπές από οικίες στην Αττική και στην Επικράτεια και εξαρθρώθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου. 

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστρικής κλοπής κατά συρροή, της διεκεκριμένης κλοπής τετελεσμένης και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της διακεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης, υπόθαλψη μελών εγκληματικής οργάνωσης κατά μονάδα, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατά μονάδα και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων κλοπής κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Οι τριαντα οκτώ δρούσαν ως μέλη δύο συμμοριών που λειτουργούσαν όμως, ως συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ τους. Στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση του περασμένου Νοεμβρίου είχαν συλληφθεί αρχηγικά μέλη και ανάμεσά τους ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, ο οποίος έχει μάλιστα προφυλακισθεί. 

Αυτοί είναι κάποιοι εκ των 38.

ΕΛΑΣ συμμορία 38

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ