- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ξανά πόλη «φρούριο» η Αθήνα λόγω της Συνόδου στο Ζάππειο
Περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί στους δρόμους και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Περισσότεροι από 1.000 αστυνομικοί έχουν αναπτυχθεί στους δρόμους της Αθήνας με αφορμή τη Σύνοδο των μεσογειακών χωρών της Ε.Ε στο Ζάππειο με τη συμμετοχή των ηγετών της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Κύπρου, της Μάλτας, καθώς και εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ισπανίας.
Τα μέτρα ασφαλείας που θα ισχύσουν θα είναι δρακόντεια, ενώ - όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία - θα τεθούν σε εφαρμογή έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και εκτροπές της κυκλοφορίας στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.
Οι ρυθμίσεις αυτές πρόκειται να ισχύσουν από το μεσημέρι έως την αναχώρηση των Ευρωπαίων ηγετών. Σημειώνεται, επίσης, ότι αυστηρότατα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και σε όλη τη διαδρομή από το αεροδρόμιο έως το κέντρο της Αθήνας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Ειδικό Φύλλο Πορείας περνά πλέον στην ψηφιακή εποχή
το έργο χρηματοδοτήθηκε εξ ολοκλήρου από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Πότε θα επηρεαστεί η Αττική
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Βουκουρέστι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
88 πρόβατα σκοτώθηκαν από κεραυνό
Ο βροχερός καιρός πάντως δείχνει ότι... μύρισε φθινόπωρο
Το ΙΧ τυλίχτηκε στις φλόγες
Μεγάλα προβλήματα για τους οδηγούς
Η διαδικασία θα συνεχιστεί την Τρίτη
Είχε μπει φυλακή για ενδοοικογενειακή βία
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.