- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
ΕΣΗΕΑ: Δεν μπορεί να πέσει «μαύρο» στα κανάλια
Έκκληση για πολιτική ή συνδικαλιστική λύση για τα κανάλια που δεν πήραν άδεια
«Δεν μπορεί να κλείσουν τα κανάλια που δεν πήραν άδεια, δεν μπορεί να πέσει μαύρο στα κανάλια αυτά», δήλωσε στο Mega ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Σταμάτης Νικολόπουλος. Πρόσθεσε ότι πρέπει να βρεθεί λύση είτε πολιτικά είτε συνδικαλιστικά. Στο μεταξύ το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση.
«Υπάρχουν πολλά ζητήματα που τίθενται, και κυρίως οι θέσεις εργασίας στα κανάλια που δεν πήραν άδεια» τόνισε ο κ. Νικολόπουλος. «Δεν αγνοούνται άλλα ζητήματα που ανακύπτουν, όπως η συγκέντρωση, ο κώδικας δεοντολογίας, πώς θα εργάζονται οι συνάδελφοι. Αλλά αυτό που προέχει είναι πώς θα σωθούν οι θέσεις εργασίας» ανέφερε.
Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ σημείωσε πως πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση για να βρεθεί λύση είτε πολιτική είτε συνδικαλιστική. «Θα δώσουμε αγώνα. Δεν θα κάνουμε πίσω» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νικολόπουλος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς ονομαζόταν το πρώτο ελληνικής κατασκευής τρόλεϊ;
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Μικρή πτώση θερμοκρασίας - Αναλυτική πρόγνωση από το meteo και την ΕΜΥ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.