- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο λιμάνι του Πειραιά ακόμη 1.600 μετανάστες και πρόσφυγες
Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν πρωινές ώρες σήμερα τέσσερα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία με 1.600 μετανάστες και πρόσφυγες.
Συγκεκριμένα, από τη Χίο το "Ελευθέριος Βενιζέλος" μετέφερε 729 άτομα και 590 το "Αριάνδη", ενώ το "Νήσος Μύκονος" 209 άτομα από τη Μυτιλήνη και 74 από τη Χίο. Επίσης το blue star 2 μετέφερε 4 μετανάστες και πρόσφυγες από την Κω.
Στο μεταξύ, στη Ρόδο μεταφέρθηκαν το Σάββατο 20/02 με το διασωστικό σκάφος «Topaz Responder» που ανήκει σε μη κυβερνητική οργάνωση 300 μετανάστες και πρόσφυγες που είχε φθάσει στο Καστελόριζο από τα τουρκικά παράλια. Αλλοι 495 επιβιβάστηκαν στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Διαγόρας" με προορισμό τον Πειραιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, 100 μετανάστες και πρόσφυγες εξακολουθούν να παραμένουν στον αστυνομικό σταθμό του νησιού και πρόκειται να αναχωρήσουν τις επόμενες ημέρες και αυτοί με προορισμό τον Πειραιά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνάντηση Νίκου Ταχιάου με τη Δήμαρχο Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου για το μετρό και αυτοψία στο Flyover
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Από την Πέμπτη 30 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου
Κινητοποίηση μετά από καταγγελίες για παράνομο έργο 480 τ.μ. στον αιγιαλό των Αλυκών
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης χειρουργικής επέμβασης το κορίτσι υπέστη επανειλημμένες ανακοπές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Λόγω δοκιμών για την επέκταση προς την Καλαμαριά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους
Τι ισχύει με τις μεγάλες αλυσίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.