- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από αύριο το πρωί
Προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων τους, και νέα 48ωρη απεργία για την επόμενη Πέμπτη και Παρασκευή 4 και 5 Φεβρουαρίου, αποφάσισε σε σημερινή συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.
Έτσι τα πλοία θα αναχωρήσουν κανονικά από αύριο μετά τις 6 το πρωί για όλους τους προορισμούς.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις των δρομολογίων λόγω της απεργιακής κινητοποίησης της ΠΝΟ.
Η ΠΝΟ, η οποία ζητά την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «αδιάλλακτη και ανυποχώρητη θέση της κυβέρνησης» ενώ από την περασμένη εβδομάδα είχε αποφασίσει τη συμμετοχή του κλάδου των ναυτικών στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ για την προσεχή Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.
Παράλληλα έχει προειδοποιήσει με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων της με την κατάθεση του επίμαχου νομοσχεδίου στη βουλή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.