- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αγρότες και παραγωγοί έστησαν μια μικρή λαϊκή αγορά μπροστά από το υπουργείο Εργασίας ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην αύξηση των εισφορών τους και στη διάλυση του ΟΓΑ.
Η πρωτοβουλία αυτή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών έχει συμβολικό χαρακτήρα και τα προϊόντα συνολικά τριών τόνων που έχουν στήσει στους πάγκους θα μοιραστούν δωρεάν στους περαστικούς.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παντελής Μόσχος μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ δήλωσε ότι «μαζί με τους αγρότες που σήμερα βγαίνουν με τα τρακτέρ στους δρόμους ζητάμε να μην προχωρήσει η αύξηση των εισφορών για να μην καταστραφούμε».
Ένταση επικράτησε με την αστυνομία την ώρα που προσπαθούσαν οι παραγωγοί να στήσουν τους πάγκους, ωστόσο έληξε χωρίς να υπάρξει κάποια συνέχεια.
Αυτή τη στιγμή παραμένουν έξω από το υπουργείο, ενώ ορίστηκε συνάντηση για αύριο το μεσημέρι με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χάρισαν μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη στιγμή στους μικρούς ήρωες
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική για να απομακρύνει τον κορμό
Σχεδόν στο 100% η ακρίβεια δρομολογίων
Οι θερμοκρασίες για τις επόμενες ημέρες
Mία από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στον τομέα της οικονομίας και του δημόσιου βίου της χώρας
Η επιχειρηματίας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές των παιδικών της χρόνων
Ενισχύονται τα μπλόκα σε όλη τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.