- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Σε πανελλαδική αποχή προχωρούν οι δικηγόροι από σήμερα Τρίτη έως τις 14 Ιανουαρίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το προσχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό.
Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος δηλώνει κατηγορηματική αντίθετη με τη συνολική λογική του κυβερνητικού προσχεδίου, το οποίο «οδηγεί αναπόδραστα στην οικονομική και επαγγελματική εξόντωση της συντριπτικής πλειονότητας του δικηγορικού κόσμου».
Οι δικηγόροι επισημαίνουν ότι «αδυνατούν να ανταποκριθούν στις σημερινές ήδη βεβαρημένες ασφαλιστικές εισφορές και μια νέα επιβάρυνσή τους, σε συνδυασμό με τις υπέρογκες φορολογικές υποχρεώσεις, θα οδηγήσουν σε μηδενισμό του εισοδήματός τους και θα αυξήσουν τις ροές εξόδου από το δικηγορικό επάγγελμα». Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 14/1/2014 στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί πανδικηγορική συγκέντρωση στα γραφεία του ΔΣΑ και πορεία στη Βουλή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα ποτά τα κέρασε η μητέρα της φίλης της
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το μοναδικό ελληνικό πανεπιστήμιο που σπάει το φράγμα των 200 καλύτερων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Πού θα σημειωθούν τοπικές βροχές - Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Οι συμμετέχοντες στα επεισόδια ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά συρροή
Πάσχει από το σπάνιο γενετικό σύνδρομο Allagille
Οι περισσότερες πτήσεις καθυστέρησαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.