- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με παροδικά αυξημένες νεφώσεις στη Νότια Ελλάδα και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Νωρίς το πρωί στα ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας θα εκδηλωθεί παγετός.
Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 18 στην Ήπειρο, από -1 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 10 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πιθανόν τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
Τοπικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια και ανατολικά και πτώση της θερμοκρασίας στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στο Σαρωνικό μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με αρκετό κρύο νωρίς το πρωί και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.