ΟΓΑ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι κοινωνικού τουρισμού
Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι κληρωθέντες
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη ανάδειξη των 337.000 δικαιούχων στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ έτους 2016.
Τα ονόματα των κληρωθέντων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr) (Ηλεκτρονικές υπηρεσίες, Κλάδος Αγροτικής Εστίας), στην οποία μπορούν να αναζητηθούν όλες οι χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα.
Μέχρι και τις 31/8/2016 οι κληρωθέντες των προγραμμάτων του ΛΑΕ/ΟΓΑ πρέπει να προσέρχονται, σε οποιοδήποτε ΚΕΠ, για να παραλάβουν τα δελτία τους. Μετά την ημερομηνία αυτή και ειδικότερα από 5/9/2016, τυχόν αδιάθετα δελτία θα διανέμονται, με σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ σε όσους υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΓΑ έτους 2016, ανεξαρτήτως εάν κληρώθηκαν ή όχι.
Για το πρόγραμμα δωρεάν Παροχής Βιβλίων, από 23/7/2016 οι κληρωθέντες δεν παραλαμβάνουν δελτία αλλά, απευθύνονται απευθείας στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους.
Τα προγράμματα που υλοποιούνται είναι:
1) Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για 55.000 άτομα, διάρκειας έως 8 Μαΐου 2017.
2) Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού για 4.000 συνταξιούχους του ΟΓΑ, διάρκειας έως 8 Μαΐου 2017.
3) Εκδρομικό Πρόγραμμα τριήμερων ή μονοήμερων εκδρομών για 37.000 δικαιούχους, διάρκειας έως 8 Μάιου 2017.
4) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου για 66.000 άτομα, διάρκειας έως 31 Μαΐου 2017.
5) Πρόγραμμα Δωρεάν Παροχής Βιβλίων για 175.000 άτομα, διάρκειας έως 31 Δεκεμβρίου 2016.
Επίσης για τα προγράμματα Κοινωνικού και Ιαματικού Τουρισμού οι κληρωθέντες θα πρέπει να προβούν έγκαιρα σε κράτηση δωματίου, παραλαμβάνοντας την Επιβεβαίωση Κράτησης (voucher) από το κατάλυμα της επιλογής τους.
Στη συνέχεια θα πρέπει να εισέρχονται, οι ίδιοι ή μέσω ΚΕΠ, στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΓΑ «Καταχώρηση κράτησης δωματίου» και να καταχωρούν τα στοιχεία της κράτησης τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την προσέλευση τους στο τουριστικό κατάλυμα.
Η διαδικασία είναι υποχρεωτική προκειμένου στην συνέχεια οι δικαιούχοι να παραλάβουν, από οποιοδήποτε ΚΕΠ, τα δελτία τους, στα οποία θα εκτυπώνεται και η επωνυμία του τουριστικού καταλύματος στο οποίο πραγματοποιήθηκε η κράτηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε τροχιά κλιμάκωσης οι κινητοποιήσεις
Συγκλονιστικές μαρτυρίες μητέρας και αδερφής για τη δολοφονία του 17χρονου στις Σέρρες
Με αφορμή το αν τα χιόνια θα φτάσουν σε χαμηλότερα υψόμετρα
Η οδηγία του υπουργείου Παιδείας
Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε νεογνά ηλικίας κάτω των 4 εβδομάδων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Χιόνια και στην Αττική έφερε το έντονο κύμα ψύχους που πλήττει τη χώρα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές
Πού χιονίζει από το βράδυ της Κυριακής
Νοσηλεύτηκε φέροντας πολλαπλές κακώσεις
Τα αιτήματα του ΣΑΤΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσουν δύο επιτροπές
Κλειστό το ρεύμα προς Χαλάνδρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.