Κοσμος

Το Ισραήλ σκότωσε τους επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του ιρανικής Khatam al-Anbiya

Οι δύο ήταν «μεταξύ των πιο σημαντικών προσώπων στην ιρανική κοινότητα πληροφοριών»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
idf

Το Ισραήλ σκότωσε τους επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών του ιρανικής Khatam al-Anbiya

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι σκότωσε δύο υψηλόβαθμους αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών που συνδέονται με τους Φρουρούς της Επανάστασης, σε βομβαρδισμό στην Τεχεράνη χθες Παρασκευή.

Ο στρατός περιέγραψε τους δύο αξιωματούχους ως πρόσωπα με κομβικό ρόλο στον ιρανικό μηχανισμό ασφαλείας.

«Χθες (Παρασκευή), η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε στοχευμένη επιδρομή στην Τεχεράνη και εξουδετέρωσε τους Αμπντουλάχ Τζαλάλι-Νασάμπ και Αμίρ Σαριάτ, ανώτερους αξιωματούχους στη διεύθυνση πληροφοριών του κοινού κέντρου διοίκησης Χατάμ αλ Ανμπίγια», τόνισε ο ισραηλινός στην ανακοίνωσή του.

Οι δύο ήταν «μεταξύ των πιο σημαντικών προσώπων στην ιρανική κοινότητα πληροφοριών», πρόσθεσε ο στρατός, διευκρινίζοντας ότι η Διοίκηση Έκτακτης Ανάγκης Χατάμ αλ Ανμπίγια είναι αρμόδια για την ανάλυση πληροφοριών που στη συνέχεια διαβιβάζονται σε Ιρανούς αξιωματούχους για να καθοδηγήσουν τον πόλεμο κατά του Ισραήλ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY