- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κέιτ Μίντλετον - πρίγκιπας Ουίλιαμ: Το πρώτο σχόλιο για το σκάνδαλο Επστάιν
Παρέμβαση του ζεύγους 10 ημέρες μετά τις νέες αποκαλύψεις από τα αρχεία που ήρθαν στο φως
Πρώτο σχόλιο από Oυίλιαμ και Κέιτ για την υπόθεση Επστάιν: «Βαθιά ανησυχία»
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, έκαναν το πρώτο τους σχόλιο αναφορικά με την υπόθεση του Τζέφρι Επστάιν, στον φάκελο της οποίας υπάρχουν σοκαριστικά στοιχεία για τον έκπτωτο πρίγκιπα Άντριου.
Το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας «ανησυχεί βαθιά» για τις τελευταίες αποκαλύψεις, δήλωσε εκπρόσωπος του Παλατιού του Κένσινγκτον.
Σύμφωνα με τον ίδιο, Γουίλιαμ και Κέιτ «επικεντρώθηκαν στα θύματα» υπό το φως νέων πληροφοριών που περιέχονται σε έγγραφα που έδωσαν στο «φως» οι αμερικανικές Αρχές.
«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα έχουν ανησυχήσει βαθιά για τις συνεχιζόμενες αποκαλύψεις. Οι σκέψεις τους παραμένουν επικεντρωμένες στα θύματα» σημείωσε, ειδικότερα, ο εκπρόσωπος.
Τα έγγραφα δείχνουν ότι ο Άντριου διατηρούσε ενεργή επικοινωνία με τον Επστάιν τουλάχιστον έως το 2010. Σε email εκείνης της χρονιάς, ο Έπστάιν φέρεται να προσκαλεί τον τότε δούκα του Γιορκ σε δείπνο με «μια φίλη» στο Λονδίνο, με τον Άντριου να απαντά θετικά, παρά το γεγονός ότι ο χρηματιστής είχε ήδη δηλώσει ένοχος για την προμήθεια ανηλίκων για πορνεία. Άλλες ανταλλαγές μηνυμάτων καταγράφουν προσκλήσεις για τσάι στο Μπάκιγχαμ και επαφές που εγείρουν σοβαρά ερωτήματα για το πώς ο Επστάιν διατηρούσε πρόσβαση στην καρδιά της βρετανικής εξουσίας.
Ο βασιλιάς Κάρολος έχει ήδη κινηθεί για να αποστασιοποιήσει τη μοναρχία: ο Άντριου στερήθηκε τον τίτλο του πρίγκιπα, απομακρύνθηκε από το Royal Lodge και έχει ουσιαστικά εξαφανιστεί από τη δημόσια ζωή.
Ακόμη πιο εκτενείς είναι οι αναφορές στη Σάρα Φέργκιουσον, η οποία εμφανίζεται σε δεκάδες emails να διατηρεί στενή, σχεδόν συναισθηματική σχέση με τον Επστάιν. Σε μηνύματα του 2009 τον αποκαλεί «τον αδελφό που πάντα ήθελα», ενώ σε άλλο email γράφει: «Είμαι στη διάθεσή σου. Απλώς παντρέψου με»
Με πληροφορίες από BBC
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο αμερικανικός στρατός διαθέτει επί του παρόντος περίπου 800 τέτοιους πυραύλους
Συνολικά στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα
Δύο ακόμα έφηβοι τραυματίστηκαν προτού ο δράστης συλληφθεί από την αστυνομία
To παιδί καθόταν για ώρες σε ένα παγκάκι σε συνθήκες ομίχλης και βροχής
Το χάσμα των δύο φύλων στα πτυχία
Πρώην μαθητής του σχολείου ο δράστης
Με σοβαρά τραύματα οι δύο
Το 23χρονο γιγαντιαίο ερπετό υποβλήθηκε σε ηλεκτροχημειοθεραπεία
Με αφορμή το ένταλμα σύλληψης κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού από την Τουρκία
Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή των εναγόντων για υποτιθέμενες παράνομες πρακτικές συλλογής πληροφοριών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Κλιμακώνει την αντιπαράθεσή του με το Ισραήλ η Τουρκία
Η εισβολή του 1968 στην Τσεχοσλοβακία δεν ήταν μόνο η συντριβή της Άνοιξης της Πράγας
«Πάντα το τρώω, ποτέ δεν το μαγειρεύω»
Κοντά σε στρατιωτική εγκατάσταση η αεροπορική τραγωδία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δύο σοβαρά τραυματίες στο νοσοκομείο
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.